ENTREPRENAD

Vi utför nybyggnationer och ombyggnationer i form av entreprenader till i huvudsak byggföretag och fastighetsbolag. Bra samarbete är nyckeln till framgång och att följa upp, leverera och stötta varandra i arbetet framåt i projekten är en självklarhet för oss. Titta gärna in i vårt arkiv för att se våra pågående och avslutade projekt.


SERVICE

Vi utför nyinstallationer, ombyggnationer och reparationer åt privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. Tillsammans har våra serviceelektriker 94 års erfarenhet i yrket. Vi garanterar alltid kunden ett personligt engagemang och en hög kvalitet.


FIBER/ NÄTVERKSINSTALLATIONER

År 2018 valde vi att utöka våra verksamhetsområden och vi valde då att komplettera våra nätverksinstallationer med att kunna erbjuda våra kunder även svetsning och installation av fiber. Detta gör oss till en komplett installatör av fiberanläggningar och är ett bra komplement till vår verksamhet.


SÄKERHET

Vi har sedan starten 1998 installerat larm, brand- och utrymningslarm, passersystem och CCTV-anläggningar åt våra kunder. Företaget har alltså mer än 20 års erfarenhet i branschen och vi garanterar att vi kan ta åt oss vilket uppdrag som helst.


PROJEKTERING

Sedan år 2013 har vi kunnat erbjuda våra kunder komplett projektering. Vi har projekterat flera av våra entreprenader själva. Som t.ex. exklusiva bostadsrättsföreningar och kontor.