Om oss

Boman El & Larmtjänst startades år 1998 av Mikael Boman med visionen om att leverera el- och larmtjänster med hög kvalité och ett personligt engagemang. Företaget har vuxit från att vara ett litet företag med inriktning på larminstallationer, till att bli ett större företag med inriktning på elinstallation och större entreprenader. Vårt mål är att bibehålla den familjära känslan i företaget som funnits sedan starten.


Vår ambition är att bevara ett personligt engagemang samt en hög servicenivå till alla kunder, stora som små. I början av 2008 ombildades företaget till ett aktiebolag och i dag har vi specialutbildade montörer för entreprenad-, service-, passage- och fiber-installationer. Sedan år 2020 tillhör vi Instalco-koncernen. Vi är idag totalt 49 stycken anställda och år 2020 omsatte vi 92 miljoner kronor.

Respekt Engagemang Kvalitet Ordning är våra värdeord som genomsyrar allt vi gör.

Vi är ett REKO företag med REKO medarbetare som ser till att arbetet blir färdigt i rätt tid och håller en hög kvalitet med målet att överträffa våra kunders förväntningar.

 

    

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco