Om Boman El

Boman El & Larmtjänst startades år 1998 av Mikael Boman med visionen om att leverera el- och larmtjänster med hög kvalité och ett personligt engagemang. Företaget har vuxit från att vara ett litet företag med inriktning på larminstallationer, till att bli ett större företag med inriktning på elinstallation och större entreprenader. Trots att vi vuxit från ett enmansföretag till idag ett av Norrköpings störta privatägda och mest etablerade elinstallationsföretag så strävar vi efter att bibehålla den familjära känslan i företaget.

Vår ambition är att bevara ett personligt engagemang samt en hög servicenivå till alla kunder, stora som små. I början av 2008 ombildades företaget till ett aktiebolag och i dag har vi specialutbildade montörer för entreprenad-, service-, passage- och fiber-installationer, vi är idag totalt 54 stycken anställda. Vi omsätter ca 76 miljoner kronor (2018).

Respekt Engagemang Kvalitet Ordning är våra värdeord som genomsyrar allt vi gör.

Vi är ett REKO företag med REKO medarbetare som ser till att arbetet blir färdigt i rätt tid och håller en hög kvalitet med målet att överträffa våra kunders förväntningar.